HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 398 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 3 g tuků
  • 73 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

1 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V menším hrnci smíchejte 150 ml mléka, 250 ml vody, najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, med, skořici a výslednou směs přiveďte k varu. Poté ztlumte plamen na mírný, přidejte rýži a vařte pod pokličkou 20 minut.

2

Po uvaření rýže hrnec odstavte z plotny a vmíchejte rýžový protein.

3

Hotovou kaši přesuňte do misky, přidejte drobné ovoce a podávejte.

TIP
Rýžovou kaši můžete libovolně dochutit – vyzkoušejte například vanilku, ořechy, mátu, tahini pastu nebo jogurt. Stejně tak můžete použít i jiný druh ovoce jako broskve, citrusy, meruňky nebo jahody.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Davis
18. října 2022

Dělala jsem podle receptu, dodržela časy a úplně parádička. Děkuji 😊

panjarous
07. ledna 2022

Na tohle množství jsem dal dvakrát tolik rýže a ubral jsem vody v poměru k mléku mléka a bylo to tak akorát. Výhoda je, že si to můžete ochutit čímkoliv - já dával kaki, ořechy, chia semínka a kokosové lupínky. Ve fantazii se meze nekladou :))

Adéla Reichertová
04. prosince 2021

moc se to nepovedlo. Moc tekutin. byla z toho polévka a ne kaše. Nastavila jsem ovesnými vločkami a vznikly dvě chutné porce.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních