HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 355 Kcal
  • 25,3 g bílkovin
  • 15,6 g tuků
  • 26,7 g sacharidů

Suroviny

2 kusy

Štítky

Postup přípravy

1

Rozehřejte si toustovač.

2

Mozzarellu a rajčata nakrájejte na malé kostky. Z tuňáka slijte šťávu.

3

Na 2 plátky celozrnného toastového chleba rovnoměrně rozdělte tuňáka, mozzarellu a rajčata.

4

Přidejte bazalku, přiklopte zbylými plátky chleba a dejte zapéct do toustovače. Pokud nemáte toustovač, rozehřejte si pánev a toasty opékejte na středním plameni, dokud se mozzarella uvnitř nerozteče.

TIP
Pro ozvláštnění můžete přidat bazalkové pesto.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Žloudekflag cs
01. dubna 2021

Moc výborný recept. Měli jsme ho s přítelem obědu a mícháme chutnalo.

Andrea Maškováflag cs
09. března 2021

Chutnal

Podklarka 🍏flag cs
11. února 2021

Upřímně toto jsem nečekala recept byl výborný vše krásně vyšlo a bylo to velmi jednoduché a zdravé vše co potřebujete pro přípravu je snadno dostupné a většina lidí tyto suroviny má doma za mě pět hvězdiček!⭐️

hodnocení_1212910
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních