HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 355 kcal
  • 25,3 g bílkovin
  • 15,6 g tuků
  • 26,7 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

2 kusy

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Rozehřejte si toustovač.

2

Mozzarellu a rajčata nakrájejte na malé kostky. Z tuňáka slijte šťávu.

3

Na 2 plátky celozrnného toastového chleba rovnoměrně rozdělte tuňáka, mozzarellu a rajčata.

4

Přidejte bazalku, přiklopte zbylými plátky chleba a dejte zapéct do toustovače. Pokud nemáte toustovač, rozehřejte si pánev a toasty opékejte na středním plameni, dokud se mozzarella uvnitř nerozteče.

TIP
Pro ozvláštnění můžete přidat bazalkové pesto.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

sophia b
09. září 2024

Chuť tuňáka se ztrácí, ale celkově je velmi dobrý

Automaticky přeloženo

Vanessa Pompová
01. září 2024

výborné budu delat častěji

hodnocení_1517137
Kasia Kliś
23. června 2024

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních