Ředkvičková pomazánka
5 min
0 min
Snadné
1 kus
Rozlučte se s jarní únavou s ředkvičkovou pomazánkou. Posílíte si organismus a zbavíte se všech bacilů. Čerstvé ředkvičky skvěle osvěží a společně s domácí lučinou tvoří jedinečnou kombinaci chutí a dobrého pocitu, že se pořádně staráte o své zdraví.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 313 Kcal
- 15 g bílkovin
- 18 g tuků
- 22 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
1 kus
Štítky
Postup přípravy
1
Ředkvičky nastrouhejte na hrubo, osolte a dejte do misky na 5 minut stranou. Slijte všechnu vodu, co mezitím pustily.
2
Přidejte lučinu a na drobno nasekaný kopr.
3
Vše pečlivě promíchejte a osolte a opepřete. Přidejte citronovou šťávu podle chuti.
4
Dejte odležet alespoň na 20 minut do lednice.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jedl ji i můj manžel, který ředkvičky nesnáší ☺️
👌
Výborná pomazánka, jen se po ní zaprášilo.