HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 425 kcal
  • 12 g bílkovin
  • 20 g tuků
  • 50 g sacharidů

Přírodní řešení v boji za zdraví? Reishi!

  • Pro psychickou pohodu
  • Snadnější usínání
  • 100% přírodní
Více informací

Suroviny

2 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Ve varné konvici připravte dostatečné množství horké vody na spaření quinoy. Poté si vezměte misku, vložte do ní quinou a horkou vodou ji spařte. Následně quinou sceďte, přemístěte do rendlíku a přilijte mandlové mléko.

2

Obsah rendlíku přiveďte k varu na silném plameni, poté plamen snižte na střední stupeň a vařte cca 20–25 minut. Pokud se quinoa bude během vaření přichytávat, podlijte ji trochou vody.

3

Vzniklou kaši odstavte z plamene, přidejte med a arašídové máslo a promíchejte.

4

Hotovou kaši rozdělte do 2 misek, na každou porci přidejte čerstvé lesní ovoce a kokosové plátky a podávejte.

TIP
Kaši můžete podávat také s goji.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Karolina Skalska
13. října 2023

Přilila jsem ještě mléko a vařila déle. Smíchala jsem s půlkou rozmačkaného banánu. Med není potřeba, protože je velmi sladký. Připraveno večer v kontejneru do práce. Navrch dejte mražené jahody. 😊

Automaticky přeloženo

hodnocení_1314738
Veronika Houdková
15. dubna 2023

.

Alicja Piotrak
12. ledna 2023

5

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních