
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Větší rendlík napusťte do ⅓ vodou. Jablka si oloupejte, zbavte je jádřinců, nakrájejte na měsíčky a měsíčky dejte do rendlíku. Vodu v rendlíku přiveďte k varu, přidejte mletou skořici, muškátový oříšek a rendlík přiklopte pokličkou. Jablka pozvolna vařte při středním ohřevu zhruba 45 minut. Uvařená jablka zceďte, rozmixujte a nechte vychladnout. K vychladlé jablečné kaši přimíchejte smetanový sýr, vanilkový extrakt a vzniklé máslo rozdělte rovnoměrně do sklenic. Máslo skladujte v lednici a podávejte s ovocem nebo na celozrnném chlebu.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nic moc, před přidáním sýru to byla docela slušná přesnídávka, ale se sýrem mi to moc nechutná