HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 154 kcal
  • 3 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 16 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Větší rendlík napusťte do ⅓ vodou.

2

Jablka si oloupejte, zbavte je jádřinců, nakrájejte na měsíčky a dejte do rendlíku. Vodu v rendlíku přiveďte k varu, přidejte mletou skořici a muškátový oříšek a rendlík přiklopte pokličkou.

3

Jablka pozvolna vařte při středním ohřevu zhruba 45 minut. Poté je sceďte, rozmixujte a nechte vychladnout.

4

Mezitím si nachystejte sklenice, do kterých budete máslo dávat.

5

K vychladlé jablečné kaši přimíchejte smetanový sýr a vanilkový extrakt a vzniklé máslo rovnoměrně rozdělte do připravených sklenic.

6

Máslo skladujte v lednici, kde vydrží až 2 týdny.

TIP
Jablečné máslo podávejte s ovocem nebo na celozrnném chlebu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Alžběta K
25. září 2020

Nic moc, před přidáním sýru to byla docela slušná přesnídávka, ale se sýrem mi to moc nechutná

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních