![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Větší rendlík napusťte do ⅓ vodou.
Jablka si oloupejte, zbavte je jádřinců, nakrájejte na měsíčky a dejte do rendlíku. Vodu v rendlíku přiveďte k varu, přidejte mletou skořici a muškátový oříšek a rendlík přiklopte pokličkou.
Jablka pozvolna vařte při středním ohřevu zhruba 45 minut. Poté je sceďte, rozmixujte a nechte vychladnout.
Mezitím si nachystejte sklenice, do kterých budete máslo dávat.
K vychladlé jablečné kaši přimíchejte smetanový sýr a vanilkový extrakt a vzniklé máslo rovnoměrně rozdělte do připravených sklenic.
Máslo skladujte v lednici, kde vydrží až 2 týdny.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nic moc, před přidáním sýru to byla docela slušná přesnídávka, ale se sýrem mi to moc nechutná