HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 111 kcal
  • 1 g bílkovin
  • 0,3 g tuků
  • 23,3 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 100 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Cukr a skořici smíchejte.

3

Jablka nakrájejte na tenké plátky a obalte ve směsi cukru a skořice.

4

Obalená jablka dejte na plech a pečte 2–3 hodiny na 90–100 °C. Dobu pečení můžete upravit v závislosti na tom, zda jsou jablka dostatečně propečená a křupavá.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

sophia b
10. července 2024

Bauca
23. října 2021

Doporučuji trošku tlustější plátky. Při tenkém plátků nemají takovou chuť jak tlustější :)

DiaMi
20. října 2021

já skořicová tak více skořice ... no jsou super 🥰🥰

Automaticky přeloženo

hodnocení_1274242
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních