
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V misce si smíchejte špaldovou mouku, cottage, vejce, prášek do pečiva a špetku soli. Výsledné těsto propracujte rukama, aby se všechny ingredience spojily.
Misku s hotovým těstem dejte na 10–15 minut odležet.
Mezitím si předehřejte troubu na 170 °C a vyložte si plech pečicím papírem.
Z odleželého těsta postupně vytvarujte 4 stejně velké bulky a skládejte je na vyložený plech.
Plech s bulkami přemístěte do předehřáté trouby a pečte 30–35 minut při 165–170 °C. Upečené bulky by měly být zlatavé na povrchu a měkké při zmáčknutí.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
super
Automaticky přeloženo z slovenštiny
super
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Protože zbyl tvaroh, hledala jsem recept na jeho přípravu...a tenhle se mi líbí. Závitky jsou rychle hotové, skvěle chutnají a hodí se stejně dobře k marmeládě jako k uzeninám nebo sýrům. Určitě to budu dělat častěji! Také zmrazují v dostatečném předstihu. Děkuji ♡
Automaticky přeloženo z němčiny