
Amarantová kaše s banánem
10 min
35 min
Snadné
1 porce
Připravte si exotickou kaši z amarantu – pseudoobilniny dávných Inků a Aztéků. Amarant je přirozeně bezlepkový a odvane z vás veškerý stres. Stačí jen čtyři ingredience a díky kokosovému mléku je recept i bezlaktózový. Kaše bude skvěle chutnat s jakýmkoli rostlinným mlékem, které jí dodá dominantní chuť.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 611 Kcal
- 15 g bílkovin
- 30 g tuků
- 62 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
1 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Amarant uvařte podle návodu na obalu (cca 35 minut ve dvojnásobném množství vody).
2
Uvařený amarant rozmixujte s banánem, arašídovým máslem a kokosovým mlékem.
3
Směs přemístěte do misky a ihned konzumujte, popřípadě skladujte v lednici, kde vydrží maximálně 2 dny.
TIP
Amarantovou kaši podávejte s nakrájeným banánem, nasekanými pistáciemi, několika lístky čerstvé máty a javorovým sirupem.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
nebylo to zas az tak spatne
Vynikající kasa!
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Vynikající :)