HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 47 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 2 g tuků
  • 3 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

6 porcí

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Špenátové listy dejte do mísy a přelijte je vroucí vodou.

2

Ihned poté špenát slijte, vymačkejte z něj zbytky vody a smíchejte ho s ricottou, tvarohem a citronovou šťávou (pokud se vám špenátové listy zdají příliš velké, posekejte je ještě před smícháním na hrubší kusy).

3

Do špenátové směsi přidejte prolisovaný česnek.

4

Směs dochuťte solí a pepřem.

5

Hotovou pomazánku skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů. Podávat ji můžete s celozrnným pečivem nebo jako dip k čerstvé zelenině.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

py8m8pgqwxprivaterelayappleidcom
15. července 2024

Výborný recept. Chutnala i mamce a ta špenát v určitých formách nemusí.👍🏻

Petra Ježková
08. května 2024

Top!Místo ricotty jsem dala lučinu.

Petr Folwarczny
19. února 2024

velmi dobré, byl jsem příjemně překvapen jemnou chutí, která společně s česnekem byla lehce pikantní. Přidal jsem do pomazánky ještě kukuřici a trochu jarní cibulky. Doporučuji.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních