HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 72 Kcal
  • 1 g bílkovin
  • 0 g tuků
  • 16 g sacharidů

Suroviny

4 kusy

Postup přípravy

1

Jahody omyjte a spolu s oloupaným mangem nakrájejte na nudličky.

2

Misku naplňte teplou vodou, ponořte do ní plátek rýžového papíru a nechte změknout. Změklý plátek opatrně vyndejte, nechte okapat a rozložte na hladkou pracovní podložku, ke které se snadno nepřichytí. Povrch plátku osušte papírovou utěrkou.

3

Do horní třetiny plátku vedle sebe rozmístěte pár lístků máty. Pod lístky máty navrstvěte i na nudličky nakrájené ovoce. Naplněný plátek srolujte do závitku a přemístěte na talíř.

4

Stejný postup opakujte se zbylými plátky rýžového papíru a následně podávejte.

TIP
Hotové rýžové závitky můžete podávat s řeckým jogurtem ochuceným medem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hanka S.
26. dubna 2020

Osvěžující varianta závitků 😋 Skvělý nápad!

hodnocení_1156284
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních