HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 320 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 28 g tuků
  • 9 g sacharidů

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 100 °C.

2

Kapustu rozložíme na listy, které propereme pod tekoucí vodou.

3

Listy zbavíme stonků.

4

Natrháme na menší kousky a smícháme je s olejem, špetkou soli a kari.

5

Kadeřávek poté klademe na plech vyložený pečícím papírem a sušíme při 90–100 °C 25–30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

phaere
14. března 2021

Často přemýšlím, co s příliš vykvetlou kapustou. Textura listů v sobě zachycuje koření, takže netřeba používat olej. Jsou výborné a křupavé přímo z trouby.

Eliska13
29. ledna 2021

skvělé! Rozhodně doporučuji, jen to nepřehnat s kořením;) chutnalo všem v rodině

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních