HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě ve městě i na venkově se slevou 80 %

Strana 192Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 1285 kcal
  • 47 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 283 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

1 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Ve větší míse smíchejte uvařenou rýži, špaldovou mouku, vejce a sůl. Směs míchejte rukama, aby se všechny ingredience propojily a vzniklo kompaktní těsto.

2

Z těsta vytvarujte cca 4 stejně velké šišky.

3

V hrnci přiveďte k varu dostatek osolené vody. Knedlíkové šišky opatrně pokládejte do vroucí vody a vařte 15 minut při středním plameni.

4

Každou šišku nakrájejte nití na 8–10 knedlíků a podávejte nejlépe se svíčkovou (recept naleznete zde na webu: bit.ly/3ayHJ8K). Z uvedeného množství ingrediencí vám celkem vznikne přibližně 1 kg knedlíků.

TIP
Pro bezlepkovou variantu nahraďte špaldovou mouku rýžovou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lucie Kubíčková
05. ledna 2024

Dobrý den, prosím o vysvětlení pojmu predvarena ryze…Dekuji

Marcela Sapíková
25. července 2023

Prosím, co znamená předvařená rýže? Uvařená? A vážím rýží uvařenou? Děkuji za odpověď....

PéťaT.
02. dubna 2022

Vynikající alternativa k normálním knedlíkům :)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních