HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 94 kcal
  • 3 g bílkovin
  • 1 g tuků
  • 18 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

3 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Rajčata rozpulte, zbavte „bubáků“ a nakrájejte na tenčí plátky. Cibuli nakrájejte také na tenké plátky.

2

Rajčata i cibuli dejte do větší mísy, přilijte ocet, zasypte cukrem a solí (cca ½ lžičky) a promíchejte. Nechte 5 minut odstát, aby rajčata pustila šťávu. Poté přimíchejte vodu a petrželovou nať.

3

Nechte 10 minut odležet v lednici a podávejte vychlazené.

TIP
Salát můžete před podáváním posypat pepřem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Františka Sabóová
03. srpna 2024

Peťka Murphy
09. července 2024

Třtinový cukr jsem nahradila erythritolem a použila jsem jablečný ocet. 100ml vody ani nebylo třeba u rajčat ze zahrady. Za mě topka.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1489183
Barbora Polášková
01. března 2024

Chutove dobre vyladeny salat, neni mu co vytknout a budu se k nemu rada vracet 🙂

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních