HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 340 Kcal
  • 4 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 50 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Troubu si předehřejte na 200°C.

2

Batáty oloupejte a opláchněte. Nakrájejte ostrým nožem na větší hranolky.

3

Ve větší misce smíchejte batátové hranolky s olivovým olejem, solí a paprikou tak, aby byly celé od oleje a v troubě se nepřipálily.

4

Hranolky pečte zhruba 10 minut, poté je vyndejte z trouby a všechny otočte, aby se propekly z obou stran.

5

Pečte dalších zhruba 10 minut z druhé strany a poté servírujte.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lukáš Králík
11. listopadu 2020

Vyborne

hodnocení_1196490
k r
28. srpna 2020

Moc dobré, doporučuji krájet batáty na tenké hranolky, jsou potom křupavější

Sára Soukupová
26. srpna 2020

Miluji batáty a hranolky z nich, ale tenhle recept mě moc nenadchl svou chutí. Moc mi tam nesedělo to koření. Když dělám batátové hranolky tak úplně bez koření. Mám prostě ráda když vynikne ta sladká chuť brambor.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních