HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 340 Kcal
  • 4 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 50 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Troubu si předehřejte na 200°C.

2

Batáty oloupejte a opláchněte. Nakrájejte ostrým nožem na větší hranolky.

3

Ve větší misce smíchejte batátové hranolky s olivovým olejem, solí a paprikou tak, aby byly celé od oleje a v troubě se nepřipálily.

4

Hranolky pečte zhruba 10 minut, poté je vyndejte z trouby a všechny otočte, aby se propekly z obou stran.

5

Pečte dalších zhruba 10 minut z druhé strany a poté servírujte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

nwgbm4mfbcprivaterelayappleidcom
07. června 2022

Lepší než obvykle

Automaticky přeloženo z polštiny

Hana Nováková
18. února 2022

Pro toto jídlo je pouze jedno slovo MŇAM 😋

Automaticky přeloženo z slovenštiny

Kriša
13. února 2022

Tenhle recept já úplně nejvíc miluju ♥️ Hrozně rychle jsem si ho oblíbila a teď ho vařím skoro pořád (kdykoliv máme doma batáty 🍠). Plus, co moc doporučuju zkuste přidat i jiné koření (já třeba používám bazalku nebo tymián).

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních