HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 340 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 50 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

2 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu si předehřejte na 200°C.

2

Batáty oloupejte a opláchněte. Nakrájejte ostrým nožem na větší hranolky.

3

Ve větší misce smíchejte batátové hranolky s olivovým olejem, solí a paprikou tak, aby byly celé od oleje a v troubě se nepřipálily.

4

Hranolky pečte zhruba 10 minut, poté je vyndejte z trouby a všechny otočte, aby se propekly z obou stran.

5

Pečte dalších zhruba 10 minut z druhé strany a poté servírujte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hendrychová Anna
22. listopadu 2024

mega mňamka!!

hodnocení_1416447
Andy Kváčová
03. března 2024

super recept, příjemně překvapilo.. dělala jsem s lososovými

hodnocení_1291924
hofievagmailcom
03. března 2024

Bylo to výtečné

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních