HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě ze spíže se slevou 67 %

Strana 70Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 341 kcal
  • 20 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 30 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nachystejte si 2 hluboké talíře; do jednoho dejte špaldovou mouku a ve druhém si vyšlehejte mléko společně s vajíčkem, špetkou soli a špetkou pepře.

2

Nyní si připravte plátky chleba.

3

Na 2 plátky dejte vždy po 150 g krájených rajčat a poté rajčata poklaďte nakrájenou mozzarellou a čerstvou bazalkou.

4

Následně každý z obložených plátků přiklopte druhým plátkem chleba.

5

Ve větší pánvi si rozehřejte 1 lžíci olivového oleje.

6

Oba obložené chleby obalte nejprve ve špaldové mouce a poté ve vajíčkové směsi, následně je dejte na pánev a opékejte je na středním plameni 1,5 minuty z každé strany.

7

Po opečení oba chleby rozpulte, jednotlivé kusy rozdělte na 4 talíře a podávejte ještě zatepla.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Linda Pavlíková
03. června 2024

Recept mě nenadchl, přišel mi bez chuti

Super Mario
10. ledna 2023

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních