
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Rýžovou krupici rozmícháme v 500 ml vody, přivedeme k varu a za stáleho míchání uvaříme.
Vaříme cca 5 minut a v průběhu vaření v kaši rozpustíme sušené sójové mléko.
Do kaše přimícháme rýžový sirup a dáme stranou.
Mezitím si předehřejem troubu na 150°C.
Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh.
Do kaše zamícháme kokos a opatrně sníh.
Těsto vždy nabereme lžičkou a dáváme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme při 150°C cca 50–60 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
v tomto receptu je chyba ve složení. pouze gramáž je uvedena na první pozici
Automaticky přeloženo z polštiny
Chutné a jednoduché, lze dělat i z rýžové mouky, akorát fat více sirupu (v mém případě)
👌