HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 50 kcal
  • 1 g bílkovin
  • 2 g tuků
  • 8 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

40 kusů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Rýžovou krupici rozmícháme v 500 ml vody, přivedeme k varu a za stáleho míchání uvaříme.

2

Vaříme cca 5 minut a v průběhu vaření v kaši rozpustíme sušené sójové mléko.

3

Do kaše přimícháme rýžový sirup a dáme stranou.

4

Mezitím si předehřejem troubu na 150°C.

5

Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh.

6

Do kaše zamícháme kokos a opatrně sníh.

7

Těsto vždy nabereme lžičkou a dáváme na plech vyložený pečícím papírem.

8

Pečeme při 150°C cca 50–60 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kasia.Kw
05. září 2022

v tomto receptu je chyba ve složení. pouze gramáž je uvedena na první pozici

Automaticky přeloženo

Gabriela Koutecká
25. března 2021

Chutné a jednoduché, lze dělat i z rýžové mouky, akorát fat více sirupu (v mém případě)

David Vojtek
03. listopadu 2019

👌

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních