
Rýžové kokosky
20 min
60 min
Střední
40 kusů

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 50 Kcal
- 1 g bílkovin
- 2 g tuků
- 8 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Rýžovou krupici rozmícháme v 500 ml vody, přivedeme k varu a za stáleho míchání uvaříme.
Vaříme cca 5 minut a v průběhu vaření v kaši rozpustíme sušené sójové mléko.
Do kaše přimícháme rýžový sirup a dáme stranou.
Mezitím si předehřejem troubu na 150°C.
Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh.
Do kaše zamícháme kokos a opatrně sníh.
Těsto vždy nabereme lžičkou a dáváme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme při 150°C cca 50–60 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
👌