Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 149 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 4 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

3 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Důkladně rozpalte gril.

2

Chřest omyjte, oloupejte a z každého výhonku odkrojte zdřevnatělý konec (jedná se o cca 2–3cm spodní část chřestu).

3

Takto připravené výhonky chřestu rozložte na rozpálený gril (můžete použít i kontaktní gril) a grilujte 3 minuty z jedné strany. Poté výhonky otočte a grilujte ještě další 3 minuty.

4

Po ogrilování chřest vložte do větší mísy. Přidejte najemno nasekanou pažitku, 1 lžíci olivového oleje, citronovou šťávu, nastrouhanou citronovou kůru a sůl a promíchejte.

5

Nakonec chřest rozdělte do jednotlivých talířů, na každou porci rozdrobte fetu a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Maciej Grzesiek
24. července 2024

oo6hjhhkoiikkm66 h oo hjg Klepnutím na položku ji vložte do textového pole. Klepnutím na položku ji vložte do textového pole. kB lb im b na gghggbhhh GG UB u Oli hop lm 0lhk oo zdraví a bezpečnost y88u888y880y8y8800y8y89y8uyugyyyyuyguy88byyyy88u888y88j nim m.l okygnhbuhnk no m mimo mu oko 67 jako Ty!

Automaticky přeloženo

Anetkowo
01. února 2023

Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních