![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Lučina je výhradním výrobkem z České republiky. Jedná se o smetanový termizovaný sýr. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. A v poslední době se roztrhl pytel s mnoha příchutěmi – bylinková, česneková, uzená atd. Lučina je bohatá na bílkoviny, sacharidy, tuky, vlákninu a vápník. Je přirozeně bezlepková. Dá se použít jako prevence proti osteoporóze podpora redukční diety. Lučinu si s chutí namažte jen tak na chleba nebo z ní udělejte základní ingredienci pro lahodnou pomazánku. TIP: Lučinu si můžete připravit i doma, vyzkoušejte náš recept na domácí lučinu.
RECEPT
200 ml sójové smetany
500 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
1. Vezmeme si větší mísu. Do ní vložíme síto, které do misky tak akorát pasuje a nechá mezírku na vykapání jogurtu.
2. Síto vysteleme čistou utěrkou a naplníme jogurtem smíchaným se smetanou.
3.Necháme při pokojové teplotě do druhého dne. Do síta nám odkape přebytečná voda a zbyde nám čistá lučina.