Čerstvé bylinky
ÄŚerstvĂ© bylinky majĂ v kuchyni nezastupitelnou roli. NejenĹľe dokážou celĂ˝ pokrm dokonale dochutit a pozvednout, ale takĂ© jsou velmi prospěšnĂ© našemu zdravĂ, a navĂc majĂ omamnou vĹŻni. DĹŻleĹľitĂ© je bylinky pĹ™idávat do jĂdla ke konci vaĹ™enĂ, aby vlivem tepelnĂ©ho zpracovánĂ neztratili svou jedineÄŤnou chuĹĄ a léčivĂ© vlastnosti. ObsahujĂ spoustu nezbytnĂ˝ch vitamĂnĹŻ a minerálĹŻ a dokážou takĂ© pozitivnÄ› ovlivnit naše trávenĂ, pĹŻsobĂ takĂ© protizánÄ›tlivÄ›. VyuĹľĂt se dajĂ do salátĹŻ, polĂ©vek, zálivek, omáček, k masu i rybám anebo tĹ™eba do pomazánek.