HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě po celý rok se slevou 67 %

Strana 280Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 196 kcal
  • 13 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 7 g sacharidů

Nejchutnější kolagen na trhu!

  • Patentovaná forma Naticol®
  • Podporuje tvorbu kolagenu
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

2 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Žampiony očistěte a rozmarýn nasekejte nadrobno.

2

Šalotky oloupejte a nakrájejte na měsíčky.

3

Ve velké a hluboké pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje a zlehka na něm osmahněte šalotku (stačí 2 minuty).

4

Přidejte očištěné žampiony, rozmarýn, sůl a pepř a opékejte na mírném plameni 10 minut doměkka.

5

Do pánve pak rozklepněte všechna 3 vejce, pánev přiklopte pokličkou (nejlépe skleněnou), teplotu ještě trochu stáhněte a nechte vejce dopéct. Pro úplně propečený žloutek pečte 10–12 minut, pro tekutý stačí zhruba 7 minut. Pod skleněnou pokličkou můžete vejce snadno kontrolovat.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

ZizaRepa
24. března 2024

Jednoduché, rychlé a dobré 👌

Skoky
22. června 2023

.

Můra
18. listopadu 2022

Určitě zopakuji. Výborné, rychlé s minimálním úsilím.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních