
Raw borůvkový cheesecake
390 min
0 min
Snadné
16 kusů
Myslíte si, že příprava raw pokrmů je věda? Vůbec ne, vlastně je to mnohem jednodušší než běžné vaření. Začněte třeba s naším jednoduchým receptem na vynikající nepečený cheesecake s borůvkami. Nezabere vám moc času a uspokojíte s ním vegany i ty s laktózovou intolerancí či celiakií. Odměňte se zdravým kouskem za své odhodlání to poprvé zkusit.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 454 Kcal
- 9 g bílkovin
- 28 g tuků
- 43 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
16 kusů
Na korpus:Na náplň:
Štítky
Postup přípravy
1
Připravte si 16 muffinových forem a vyložte je papírovými košíčky.
2
Ve stolním mixéru rozmixujte mandle s datlemi. Vzniklou směs rozdělte na dno jednotlivých forem, utlačte a dejte do lednice.
3
Mezitím připravte další vrstvu: Všechny ingredience na náplň rozmixujte, hotovou směs nalijte na korpus a vršek uhlaďte lžící.
4
Nechte vychladit přes noc v lednici a poté podávejte.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Cheesecake bez sýra?
Automaticky přeloženo z polštiny
Dobré, ale dort vůbec neztuhl, byla to prostě kaše na korpusu.
skvělý nápad