HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 156 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 16 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

6 porcí

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Dýni očistěte, vydlabejte a společně s jablky nakrájejte na menší kousky. Obojí rozprostřete na připravený plech.

3

Česnek nakrájejte na plátky a také poklaďte na plech. Vše zalijte 2 lžícemi olivového oleje a posypejte sušeným tymiánem.

4

Plech dejte do trouby a pečte 30–35 minut při 170–180 °C.

5

V hrnci rozehřejte zbývající olivový olej a na mírném plameni osmahněte najemno nasekanou šalotku a upečený česnek.

6

Přidejte upečenou dýni s jablky, vše zalijte vývarem a vařte 15 minut na středním plameni.

7

Polévku nechejte vychladnout a poté rozmixujte tyčovým mixérem.

8

Osolte a opepřete podle chuti.

TIP
Polévku můžete před podáváním ozdobit několika dýňovými semínky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

DuskaJanko
18. února 2024

sonakucerovaaaaaseznamcz
22. května 2023

Tak chutné a zároveň tak zdravé. Velká spokojenost! 😍😍😍🙏🤩❤️

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
27. dubna 2023

Chutná

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních